Gespreksgroep bij WonenPlus

Kom buurten in WonenPlus huiskamer alkmaar

Gespreksgroep bij WonenPlus

Delen van deze activiteit via uw eigen social media kanalen wordt zeer gewaardeerd!

We gaan weer van start met de gespreksgroep met gesprekken over, van en uit het leven. Die verder gaan dan de alledaagse dingen. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we met elkaar thema’s die de deelnemers beroeren. De eigen inbreng is daarbij dan ook van groot belang. Onderwerpen als het heden, verleden en toekomst. Leven in het hier en nu. Waardoor laat ik mij leiden? Eenzaamheid en kwetsbaarheid. Vreugde en verdriet. Op ongedwongen wijze praten in een groepje en onder begeleiding van twee ervaren vrijwillige gespreksleiders.

We komen eenmaal per maand bij elkaar op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur op de volgende data: 7 september, 5 oktober, 9 november en 7 december. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Laat het ons dan van tevoren weten. Dit kan met een enkel telefoontje naar ons servicepunt. WonenPlus Alkmaar: 072 5122711 of info@wonenplusalkmaar.nl
Het is bij WonenPlus in de Alkenhorst, in onze gezellige huiskamer “de Stern”, Schelfhoutlaan 4, 1816LG Alkmaar. We vragen een bijdrage van € 5,- per 4 bijeenkomsten. Dit kunt u na afloop contant betalen.
Wist u dat abonnees van WonenPlus ook individueel thuis een gesprek kunnen aanvragen? Praten over, onder andere eenzaamheid, is soms op die manier prettiger.

Check de pagina van de aanbieder of de datum en/of tijd (nog) klopt